AquaFlash Handheld Fluorometer

AquaFlash Handheld Active Fluorometer

Total Chlorophyll & Photosynthetic Efficiency

The AquaFlash™ provides quick and accurate estimations for total chlorophyll and photosynthetic efficiency "health" of algae using in vivo fluorescence detection. Simply insert a 10x10mm square glass or quartz cuvette with your sample and press READ. Results are displayed and automatically logged to be viewed or downloaded at a later time. The AquaFlash has a total data storage capacity of 1,000 measurements which include raw fluorescence values along with calculated estimates for user reference. 

Product Highlights:
 • Results in <15 seconds
      - Total Chlorophyll (µg/L)
      - Photosynthetic Efficiency (yield)

 • Factory Calibrated
     - Quick Calibration Check

 • Portable
     - Handheld, Battery Powered
     - Quick Calibration Check

 • Portable
     - Handheld, Battery-Powered 
     - Internal Data Logging

Downloads
 
 
Videos

What is Active Fluorescence?

AquaFlash Package & Accessories

Resetting Factory Calibration

How to Measure a Sample

Factory Calibration Check

Data Downloading

 
 
Accessories & Spare Parts

Accessories

 

Frequently Asked Questions

Koliko apartmajev oddajate?


Svoje počitnice lahko udobno preživite v eni izmed treh namestitev. Vsi naši apartmaji Kranjska Gora so udobni, prostorni in sodobno opremljeni. Megi, Mimi in Toni že čakajo na vaš obisk. V kuhinji boste našli veliko pripomočkov od grelnika za vodo do mikrovalovne pečice. V apartmajih sta na voljo tudi pomivalni stroj in pralni stroj. Ležišča in posteljnina so skrbno izbrani in nudijo prijeten počitek. Posebno pozornost pa posvečamo tudi čistoči naših apartmajev Kranjska Gora, saj od naših gostov glede čistoče prejemamo le najboljše ocene.
Kaj lahko v Kranjski Gori počnemo kot družina?


S svojimi otroki se lahko udeležite številnih adrenalinskih doživetij, kot jih nudita Planica Zipline in paintball, prehodite lahko tudi čebelarsko pot Rateče, obiščete Kekčevo deželo … Če tudi med dopustom ostajate športno aktivni, vas bo navdušila turna kolesarska pot Juliana Bike. Odigrate lahko tudi partijo tenisa z veličastnim pogledom na Julijske Alpe.

V zimskem času poleg smučanja lahko svoje otroke peljete na nočno sankanje ali pa obiščete žive jaslice v Mojstrani …

Naj apartmaji Kranjska Gora služijo kot udobno postajališče med gorskimi dogodivščinami, tako poleti kot pozimi, ko se boste za trenutek ustavili in napolnili svoje baterije (in želodčke) ter si odpočili.
Koliko gostov sprejmejo vaši apartmaji Kranjska Gora?


Apartma Megi sprejme do 4 goste, Mimi in Toni pa do 6 gostov. V vsaki nastanitvi je na voljo tudi udoben kavč, kjer boste lahko z družino preživljali mirne večere.
Ali je v ceno vključeno tudi parkirno mesto?


Seveda, ker želimo, da ste na počitnicah čimbolj brezskrbni, je v ceno vključeno tudi brezplačno parkirno mesto pred apartmajsko hišo. Vaše vozilo bo pri nas tako varno parkirano.
Kako lahko opravim rezervacijo?


Rezervacijo opravite preko naše spletne strani (podstran REZERVACIJE), kjer najprej kliknete na izbrani apartma, nato v kvadratu rezervacije določite število gostov in želeni termin dopustovanja. Nato izpolnite informacije o gostu in izberete način plačila oz. kliknete na želim ponudbo. Ko bomo vaše povpraševanje prejeli vam bomo v čim krajšem času tudi odgovorili oz. posredovali nadaljnja navodila. Hišni ljubljenčki pri nas niso dovoljeni.
Kako je z razporeditvijo ležišč?


Površina apartmaja Toni znaša 71 m2 in lahko udobno gosti do 6 gostov. V prvi spalnici je velika zakonska postelja, v drugi spalnici sta dve ločeni postelji, na raztegljivem kavču v dnevni sobi lahko spita še dve osebi. Apartma Mimi ima 52 m2 lahko udobno gosti do 6 oseb in ima v prvi spalnici zakonsko posteljo, v drugi spalnici pa dva po meri narejena pograda, ki nudita udobno in kvalitetno ležišče za 4 osebe. Manjši apartma Megi za 4 osebe je velik 40 m2 in ima eno spalnico z zakonsko posteljo ter dnevno sobo z udobnim velikim raztegljivim kavčem. Če želite, vam lahko pripravimo tudi otroško posteljico. Vsa ležišča so skrbno izbrana, redno se perejo tudi blazine in odeje.
Ali imajo apartmaji na voljo shrambo za kolesa ali smuči?


Vsi naši apartmaji Kranjska Gora imajo na voljo lastne shrambe, ki so dovolj prostorne tako za hrambo smuči kot tudi za kolesa. V shrambi apartmaja Megi je pozimi na voljo tudi grelec za smučarske čevlje.
Ali v Šteblaj apartmaji Kranjska Gora lahko koristim turistične bone TB in BON21?


Šteblaj apartmaji Kranjska Gora za plačilo najema sprejemajo tako turistične bone 2020 – TB kot tudi bone 2021 ̶ BON21; to pomeni, da stroške nočitve pri nas lahko plačate z obojimi boni, medtem ko turistično takso z boni ni dovoljeno plačevati. Ob rezervaciji našega apartmaja vam posredujemo tudi vsa navodila in obrazce glede koriščenja turističnih bonov TB oz. BON21.
Kako je z odpovednim rokom?


V primeru veljavnosti odloka o epidemiji in prepovedi turistične dejavnosti je možno rezervacijo preklicati najkasneje dva dni pred prihodom in vplačilo se vam v celoti povrne. V primeru, da odlok ni v veljavi, je potrebno za povrnitev celotnega vplačila rezervacijo odpovedati vsaj 14 dni pred datumom prihoda. Lahko pa se rezervacija premakne na kasnejši ustrezen termin.

 
Product News